Den egentlige ryghæl forben og mellemfod tendens

  • Den faktiske kamp samt dimension fra Power Increase 3 led ikke af de faktiske ændringer. Det er ikke desto mindre opnåeligt i en typisk løbesko varighed såvel som let fordeler atleter sammen med normale fødder form. Den egentlige ryghæl, forben og mellemfod tendens til at være forbundet med regelmæssig dimension.

    Strømforhøjelsen 3 indeholder en kønsbestemt ydersålsstil, der giver tilstrækkelig frontfod alsidighed. Den egentlige ydersål gør desuden brug af det egentlige mærkes Adiwear-teknologier, der især sættes i højere ridser for at forhindre hurtig forringelse.

    Den egentlige mellemsål gør brug af det faktiske mærkes Increase Technologies, der giver en kompetent energi-retur kvaliteter samt ekstraordinære polstring til en meget mere modtagelig tur. Denne særlige funktioner hånd i hånd ved hjælp af Adidas Torsion Programmet, som gør det muligt for den faktiske bagfod såvel som den forreste fod at manøvrere normalt lobeskobutik.com/eqt-support-adv-c-1_6.html for en langt mere stabil hel-til-tå overgang.

    Øverst på Adidas Power Increase 3 fungerer det aktuelle mærkes TechFit-teknologier, der giver den glatte, soklignende kamp. Det giver ekstra hjælp uden at påvirke alsidigheden. Den faktiske strobe-varige top giver meget mere behagelig underfod virkelig føler.